Monthly Archives: June 2013

10 Songs Challenge : Love is in The Air

Love is in The Air

10 Songs Challenge :

Love is in The Air

By :

thecuties

Cast :

Yoon Doojoon (Beast), Ryu Eunhwa (OC), Cha Seungwon, Lee Chaerin (OC), Jang Wooyoung (2PM), Lee Junho (2PM), Chelsea Lee (OC), Nam Woohyun (Infinite), Ji Eunbi (OC), Lee Sungyeol (Infinite), Park Jungsoo (SJ), Park Raeki (OC), Kim Sunggyu (Infinite), Song Joongki, Kang Minhwa (OC), Ok Taecyeon (2PM), Eugene Park (OC)

Genre :

Mix

Lenght :

Drabble

Rated :

PG-17

Note :

Merasa tertekan setelah seminar proposal, saya membuat songs challenge lagi, cuman yang sekarang bukan lima lagu, melainkan sepuluh lagu *amazing* jika kalian menemukan typo atau kejanggalan cerita, saya mohon maaf yang sebesar-besarnya.

Saya sama sekali tidak meniru apapun dari yang sudah ditulis oleh orang sebelumnya, terkecuali ‘aturan main’nya. Here they are :

TEN SONGS CHALLENGE

How it works:

1. Pick a character, pairing or fandom you like.

2. Put iTunes or equivalent media player on random. (Khusus ini playlist saya full dengan lagu cinta)

3. For each song that plays, write something related to the theme you picked inspired by the song. You have only the time frame of the song: no planning beforehand: you start when it starts, and no lingering afterward; once the song is over, you stop writing. (No fair skipping songs either; you have to take what comes by chance!)

∞ώ©ώ∞

Continue reading 10 Songs Challenge : Love is in The Air

Advertisements

5 Songs Challenge : IT’S 02.00 PM

  It’s 02.00 PM 

   

It's 2PM by @LoveyChelsea

By :

 Chelsea

 Romance/Drama|PG 17 & 15|

Casts :  ALL 2PM members

 

 Annyeong haseyo!

Ikut-ikutan bikin 5 songs challenge. FF ini udah cukup lama difermentasi di hard disc 😉

Exclusive lain bikin Infinite, here I present beastly idol which consists of five hottest guys, 2PM.  And here I present the steps of making five song challenge story.

 Langkah-langkah FIVE SONGS CHALLENGE ala Chelsea

1. Pilih lima lagu dan ambil poin yang akan dijadikan tema cerita
2. Pilih tokoh-tokoh dalam setiap cerita.
3. Mainkan lagu dan mulai menulis ketika lagu dimulai.
4. Berhenti menulis ketika lagu selesai. Jangan dirubah apalagi ditambah :-p
5. Edit error (kesalahan tulisan) dan tambah format penulisan (misal, cetak miring)
Finish!

…………It’s 2PM ………..

  Continue reading 5 Songs Challenge : IT’S 02.00 PM

5 Songs Challenge : A Cure for Broken Heart

A Cure for Broken Heart Poster

5 Songs Challenge :

A Cure for Broken Heart

By :

Christie Sue

Genre :

Mix

Lenght :

Drabble

Note :

Saya sama sekali tidak meniru apapun dari yang sudah ditulis oleh orang sebelumnya, terkecuali ‘aturan main’nya. Here they are :

FIVE SONGS CHALLENGE

How it works:

1. Pick a character, pairing or fandom you like.

2. Put iTunes or equivalent media player on random.

3. For each song that plays, write something related to the theme you picked inspired by the song. You have only the time frame of the song: no planning beforehand: you start when it starts, and no lingering afterward; once the song is over, you stop writing. (No fair skipping songs either; you have to take what comes by chance!)

♥♥♥


Continue reading 5 Songs Challenge : A Cure for Broken Heart

5 Songs Challenge : It’s Wedding Time

It's Wedding Time

5 Songs Challenge : It’s Wedding Time

Ansicangel

Drabble, Oneshot | PG – 15

A/N: Annyeong!! Saya kembali dengan FF baru. Kini dengan 5 Songs Challenge, gara-gara virus yang dibawa ma Nana Eonni, saya jadi ketularan nih hehehe. Rada kaku karena udah lama gak bikin tantangan ini. Sorry, kalo gaje & nyeleneh ^^v

Sebenernya FF yang saya buat ini cast-nya TVXQ5, karena kangen berat ma mereka. Cause I’m Cassie ^^, maka dari itu semua list lagu yang saya pakai lagu-lagu DBSK+JYJ. Tetapi Eonnideul yang cantik-cantik minta cast-nya diubah. And wushh, jadilah ini FF versi Infinite, jika ada dari kalian yang berminat dengan versi TVXQ5 silakan klik here

Saya sama sekali tidak meniru apapun dari yang sudah ditulis oleh orang sebelumnya, terkecuali ‘aturan main’nya. Here they are :

FIVE SONGS CHALLENGE
How it works:
1. Pick a character, pairing or fandom you like.
2. Put iTunes or equivalent media player on random.
3. For each song that plays, write something related to the theme you picked inspired by the song. You have only the time frame of the song: no planning beforehand: you start when it starts, and no lingering afterward; once the song is over, you stop writing. (No fair skipping songs either; you have to take what comes by chance!)

♫♫ 5 Songs Challenge : It’s Wedding Time ♫♫

Continue reading 5 Songs Challenge : It’s Wedding Time

5 Songs Challenge : Love Cycle

By :

thecuties (강민화) @martadina_nana

Genre :

Mix

Lenght :

Drabble

Note :

Sudah lama tidak melakukan challenge ini, dan semalam saya mencoba untuk melakukan challenge ini lagi, karena proses pembuatannya mengikuti durasi lagu yang rata-rata 4 menit, jika kalian menemukan typo atau kejanggalan cerita, saya mohon maaf yang sebesar-besarnya.

Aku sama sekali tidak meniru apapun dari yang sudah ditulis oleh orang sebelumnya, terkecuali ‘aturan main’nya. Here they are :

FIVE SONGS CHALLENGE

How it works:

1. Pick a character, pairing or fandom you like.

2. Put iTunes or equivalent media player on random.

3. For each song that plays, write something related to the theme you picked inspired by the song. You have only the time frame of the song: no planning beforehand: you start when it starts, and no lingering afterward; once the song is over, you stop writing. (No fair skipping songs either; you have to take what comes by chance!)

♥♥♥

Continue reading 5 Songs Challenge : Love Cycle