Tag Archives: Infinite

I Just Can’t Stop Loving You

I Just Can’t Stop Loving You

 I Just Cant Stop Loving You_PF

by amymoet │Genre: AU, Romance │Length: One Shot │Rated: PG 13

Cast: Kim Myungsoo (INFINITE’s L); Hyeri (OC); and support cast

 ***

Hmmm…. Aku bayangin L lebih tua dikisah ini. Bukan tua juga siii, tapi bukan 92line. Aku bayangin dia cowok 28 tahunan, kayak di Cunning Single lady gitu *malu* *tutup mata* Well, anggap saja begitu ya. Idenya author suka aneh-aneh. Wkwkwk

Udah pernah dipublis di SOFF

***

Continue reading I Just Can’t Stop Loving You

[Resensi Novel] Song of the Wind (by Aiu Ahra)

Book Review

Aiu Ahra’s
Song of the Wind

Song-of-the-Wind

Sinopsis Buku:
Cannon Hill Park, Birmingham. Kali Pertama aku bertemu dengannya.
El Kim. Cowok Korea satu ini kaku, nggak banyak bicara, dan dingin. Tapi, entah kenapa, ada sesuatu di dalam dirinya yang menarikku untuk mendekat. Mungkin karena latar belakang yang sama, tentang masa lalu kami.
Aku terus berusaha mendekatinya, meski dia tak menghiraukanku. Meski orang-orang menganggapnya aneh. Aku yakin, El nggak seperti yang mereka pikirkan. Jujur saja, aku kebingungan saat Julian, sahabat baikku, sangat membencinya. Seperti ada dendam yang belum terbalaskan. Kejadian sebelum aku mengenal mereka mungkin.
Aku merasa harus menyelesaikan masalah yang disembunyikan Julian dan El. Sebelum segalanya terlambat.

Continue reading [Resensi Novel] Song of the Wind (by Aiu Ahra)

Confession

Confession

confession_2

by amymoet
Genre: Fluff, Romance │Length: Ficlet │Rated: G
Cast:
Lee Sungjong Infinite, Yoomi (OC) and Woolim (Kucing CEO Woolim ^^)

 postingan pertama di PF ^_^

Udah dipublish di SOFF (mungkin ada yang udah baca di sana) FF-nya tercipta waktu gak bisa move on dari MV Man In Love. Seneng liat member-member Infinite senyum bahagia gitu.

Well, Happy Reading

***

Continue reading Confession

그리움이 닿는 곳에 [Still I Miss You]

그리움이닿는곳에

Still I MissYou

[Sequel of Before the Dawn]

still I miss you- 

By :

  Chelsea

| Romance, Birthday Fict | PG 17 | One shot |

 

Casts :

Kim Myungsoo

Ryu Eunhwa (OC)

Supporting Casts :

Infinite member, Infinite’s manager : Geonam

Joo Sangwook & Lee Minjung

 

 

#HappyLday

Wish every good things for you.

Yeongwonhi saranghae ❤

 

FF ini supppper geje sekali coz I’m lil bit unwell and this week is so tiring. So mianhae coz this is so weird and boring

Apologize for any mistakes

그리움이닿는곳에 

 

Myungsoo-ya…

 Still, I miss you… as much as the leaves fall in autumn, as much as snow covering the ground all winter, as much as flowers bloom in the spring and as much as sunlight all summer.

  Continue reading 그리움이 닿는 곳에 [Still I Miss You]

Before the Dawn

Before the Dawn

[Special L’s Birthday FF]

BTD new

By :

  Chelsea

| Romance |Songfict  | PG 17| One shot |

 

Casts :

Kim Myungsoo [Infinite L]

Kim Jiwon as Jo Eunhwa (OC)

Supporting Casts :

All Infinite members, Infinite’s manager and cordy,

Kim Moonsoo (Myungsoo’s little brother), parents.

 

♪♪♪•*•    Before the dawn    •*•♪♪♪

 

 

Previously was posted in School of Fanfiction for Myungsoo’s birthday last year.

This part contains some editing.

Apologize for any mistakes.

 

 

♪♪♪•*•    Before the dawn    •*•♪♪♪

 

 I Myungsoo-ya, I miss you… as much as the leaves fall in autumn, as much as snow covering the ground all winter, as much as flowers bloom in the spring and as much as sunlight all summer.

  Continue reading Before the Dawn